torstai 14. toukokuuta 2009

Rissalaan hieno keikka

Lentonäytöskausi avattiin Rissalan avoimissa ovissa. Valtakunnassa oli upea keli, pilvetön taivas, mutta 15 km ennen Kuopiota alkoi pilviä kasaantua taivaalle kun osasto saapui Kauhavalta. Onneksi pilvet pysyivät sen verran korkealla että välikelin sarja onnistui hyvin päivän ensimmäisessä näytöksessä. Osastoa kyllä harmitti sillä uusi hyvän sään sarja ei saanut vielä"ensi-iltaansa". Tuuli oli todella navakka ja tiukkaa ohjaamista vaadittiin esityssarjassa. Ensimmäisestä esityksestä laskuun ja lounastauko niin koneille kuin miehistölle ja 12:30 toinen esitys. Kaikkien iloksi taivas repesi ja osasto pääsi lentämään hyvän sään sarjan joka sai näin ensiesityksen. Keskisään sarja on sen verran lyhyempi että savuja säästelemällä savut saatiin mukaan myös toiseen esitykseen kaikkiin tärkeisiin liikkeisiin. Esityksen päätteeksi suoraan Kauhavalle.

Hieno päivä, kaksi hyvää esitystä ja Rissalassa kaikki toimi kuten pitääkin. Koko osastolta kiitokset järjestelyistä.


Osaston valvoja, supervisor Capt Pekka Kamppinen Rissalassa saavuttuaan Kauhavalta Redigolla valvomaan osaston esityksiä.



Osaston johtaja, Paso, käy lounaan päätteeksi seuraavaa esitystä läpi jälkiruoka kahvin voimalla. Joni vasemmalla, Kosu toinen vasemmalta, Paso ja oikealla Timppa.

Ensi viikolla 19.-20.5. Rovaniemi, Pirkkala, Kauhava ja Halli.